Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Pogácsa főzött sajttal
2x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 20 darabhoz:
- 8 dkg Trappista sajt
- 16 dkg liszt
- 8 dkg Rama margarin
- 2 dl tej
- 4 db tojás
- só
Elkészítés:
A Trappista sajtot lereszeljük. A tejet a vajjal forrásig hevítjük, hozzáadjuk a sót, a lisztet, majd habverővel csomómentesre keverjük. Addig főzzük, amíg el nem válik az edény falától. Ezután hagyjuk kihűlni. Ha formázhatóra hűlt, hozzáadjuk a 3 tojást és a teljes mennyiségű sajtot. Vizes kézzel dió nagyságú gombócokat formázunk belőle, és kivajazott, lisztezett tepsibe egymástó) 4-5 centis távolságban sorba rakjuk. Tetejüket megkenjük a felvert tojással. Középmeleg sütőben körülbelül 20-25 perc alatt megsül.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!