Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Töltött narancs

2x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 60 dkg narancs (4 db)
  • 3 dkg liszt
  • 3 db tojássárgája
  • 3 dl narancsízű ital
  • 1 dl tejszín
  • Poli Sweet



  

Elkészítés:

A narancs tetejéről egy lapot levágunk, belsejét kiszedjük és kis kockákra vágjuk. Simára keverjük a lisztet, a tojássárgáját az itallal, és gőz fölött, állandóan keverve, sűrű krémmé főzzük. Ha kihűlt, hozzákeverjük a narancskockákat és a tejszínhabot. Ezt a krémet töltjük a kivájt narancshéjba, és a levágott lapot ráfektetjük. Lehűtve tálaljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!