Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Grapefruitkehely
2x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 4 adaghoz:
- 40 dkg grapefruit
- 10 dkg banán
- 20 dkg (mélyhűtött) eper
- 1 dl tejszín
- édesítő
Elkészítés:
Vékony szeletekre vágjuk a banánt, hozzáadjuk az eperhez, meglocsoljuk 1 dl vízzel elkevert édesítővel, és körülbelül 1 órán át pihentetjük. Közben kettévágjuk a grapefruitokat, kivágjuk mindkettőnek a közepét, ügyelve, hogy a héja meg ne sérüljön, és eltávolítjuk a magokat. Kockára vágjuk a kiszedett belső részt, meglocsoljuk folyékony édesítővel, hozzákeverjük a többi gyümölcshöz. A grapefruit egyben maradt héját kehelybe vagy pohárba tesszük, megtöltjük a gyümölccsel, tetejét tejszínhabbal díszítjük. Tálalásig helyezzük a hűtőszekrénybe.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!