Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Tagliatelle spárgával
2x
1x
0.0x
Tagliatelle spárgával recept
Hozzávalók:
- 200 g tagliatelle tészta
- 8 szál zöld spárga
- 1 gerezd zúzott fokhagyma
- 4 evőkanál frissen reszelt parmezán sajt
- 25g Rama margarin
- 1,5 dl tejszín
- fél evőkanál olívaolaj
- fél evőkanál friss petrezselyem
- fél evőkanál friss bazsalikom
- só és frissen őrölt bors
Elkészítés:
1.Két liter vizet felforralunk, ás a tagliatelle tésztát majdnem puhára főzzük benne. A tésztát lecsöpögtetjük, és lábasba tesszük. Hozzáadjuk az olívaolajat, és elkeverjük a tésztával. Melegen tartjuk. 2.A spárgát 2-3 cm-es darabokra vágjuk. Egy serpenyőben megolvasztjuk a vajat, és folytonos keverés közben megpároljuk benne a spárgát. 3. A petrezselymet és a bazsalikomot felaprítjuk, és a tejszínnel együtt a spárgához adjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a zúzott fokhagymát. 2 percig összemelegítjük.Hozzáadjuk a tésztát, és minden hozzávalót összekeverünk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!