Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Sárgarépáskalács

2x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 30 darabhoz:
  • 18 dkg Rama
    margarin
  • 20 dkg liszt
  • 2 db egész tojás
  • 2 db tojásfehérje
  • 20 dkg sárgarépa
  • 20 dkg alma
  • őrölt szerecsendió
  • édesítő



  

Elkészítés:

A Rama
margarint a liszttel és a 2 tojássárgájával jól összedolgozzuk. A meghámozott, kimagozott almákat és a megtisztított sárgarépát lereszeljük, a levét kinyomjuk. Végül az alma- és répapépet a tésztához keverjük, egy késhegynyi szerecsendióval, édesítővel és csipetnyi sóval ízesítjük. Végül hozzáadjuk a 4 tojásfehérjéből felvert kemény habot. A tésztát teflon sütőformába öntjük és előmelegített sütőben 35-40 percig sütjük.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!