Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Sárgarépáskalács
2x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 30 darabhoz:
- 18 dkg Rama margarin
- 20 dkg liszt
- 2 db egész tojás
- 2 db tojásfehérje
- 20 dkg sárgarépa
- 20 dkg alma
- őrölt szerecsendió
- édesítő
Elkészítés:
A Rama margarint a liszttel és a 2 tojássárgájával jól összedolgozzuk. A meghámozott, kimagozott almákat és a megtisztított sárgarépát lereszeljük, a levét kinyomjuk. Végül az alma- és répapépet a tésztához keverjük, egy késhegynyi szerecsendióval, édesítővel és csipetnyi sóval ízesítjük. Végül hozzáadjuk a 4 tojásfehérjéből felvert kemény habot. A tésztát teflon sütőformába öntjük és előmelegített sütőben 35-40 percig sütjük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!