Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Túrós kolbász

2x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 4 személyre:
  • 4 evőkanál friss túró
  • 3 evőkanál tejföl
  • 1 tojás
  • 1 reszelt citromhéja
  • 5 dkg liszt
  • 10 dkg porcukor
  • 1 dkg élesztő
  • olaj a sütéshez



  

Elkészítés:

A túrót összekeverjük a tejföllel, az élesztővel, 1 tojással, reszelt citromhéjjal és annyi liszttel, hogy jól lehessen formázni. Lisztes kézzel kolbászkákat formálunk belőle, kissé kelni hagyjuk, és forró olajban kisütjük. Cukorral meghintve tálaljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!