Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Túrófánk

2x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • ó
  • 25 dkg liszt
  • 12 dkg cukor
  • 20 dkg Rama
    margarin
  • 2 tojás
  • fél csomag sütőpor
  • olaj a sütéshez



  

Elkészítés:

A lisztet gyúródeszkára tesszük, majd hozzáadagoljuk a vajat, az áttört tehéntúrót, a tojások sárgáit, kevés sót, a sütőport és a cukrot. Jól összedolgozzuk, majd lisztezett deszkán ujjnyi vastagra nyújtjuk. Pogácsa- vagy fánkszaggatóval kiszúrjuk, és forró olajban világosbarnára sütjük.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!