Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Pisztráng szépasszony módra
2x
1x
0.0x
Pisztráng szépasszony módra recept
Hozzávalók:
- 2 egyenként 250 g-os pisztráng
- 4 evőkanál tej
- 20g liszt
- 30g Rama margarin
- fél citrom leve
- só és őrölt bors
Elkészítés:
1.A megtisztított és leöblített halat konyhai papírtörlővel megtörölgetjük. 2.A tejet mély tányérba öntjük. A lisztet elosztjuk egy másik tányéron. A halat először a tejbe, majd a lisztbe rnártjuk. 3.Nagy serpenyőben felolvasztjuk a vaj kétharmad részét. A hal mindkét oldalát 5 percig sütjük benne. Hozzáadjuk a maradék vajat, és további 1 percig sütjük. 4.A halat előmelegített tálra tesszük. Az olvasztott vajhoz hozzáadjuk a citromlevet, és rövid ideig összemelegítjük. A halat meglocsoljuk vele. Pirított burgonyakarikákkal tálaljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!