Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Sajtos-túrós hal a sütőből
3x
3x
0.0x
Hozzávalók:
- 4 személyre:
- 15 dkg félzsíros tehéntúró
- 15 dkg ementáli sajt
- 80 dkg fehér húsú tengeri hal
- 30 dkg vöröshagyma
- 30 dkg paradicsom
- 1 dl olívaolaj
- 10 szem mag nélküli olajbogyó
- 1 csokor zöldpetrezselyem
- őrölt bors
- só
Elkészítés:
A vöröshagymát megtisztítjuk, és apróra vágjuk. Az olívaolajat elkeverjük négy evőkanál vízzel, beleszórjuk a hagymát, és közepes lángon puhára pároljuk. Hozzáadjuk a kockára vágott paradicsomot és a felaprított petrezselymet, majd sózzuk, borsozzuk. Lefedjük, és kis lángon öt percig pároljuk. Tűzálló tálba öntjük, rátesszük az egészben hagyott halat, megsózzuk, megborsozzuk, és szétterítjük rajta a tehéntúrót. Ráreszeljük az ementáli sajtot, és közepesen forró sütőben, 25 percig pároljuk. Mielőtt teljesen megsülne, beletesszük az olajbogyót, majd forrón tálaljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!