Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
 - cocktail
 - édességek
 - egyéb
 - főzelékek
 - gyors ételek
 - húsételek
 - italok
 - levesek
 - mártások
 - saláták
 - sós sütemények
 - szendvicsek
 - tészták
 - ünnepi ételek
 - vegetáriánus
 
		15 kategóriában
2129db recept		
Túróbal bélelt borjúmáj
							
						
				3x
  
				
  
				3x
  
				0.0x
			
		
  
				
  
				3x
  
				0.0x
			Hozzávalók:
- 4 személyre
 - 20 dkg rikotta
 - 10 dkg trappista sajt
 - 60 dkg borjúmáj
 - 1 dl olívaolaj
 - 3 cl fehér borecet
 - 2 őrölt babérlevél
 - 1 dkg őrölt rozmaring
 - liszt
 - őrölt bors
 - só
 
Elkészítés:
A borjúmájat hat vastag szeletre vágjuk, és a közepén nyílást vágunk rá. A szeleteket megszórjuk sóval és őrölt borssal, majd megtöltjük, a rikotta túróval összekevert sajttal. A lisztet tányérba tesszük, és beleforgatjuk a májat. Az olajat felforrósítjuk, majd megsütjük rajta a szeleteket, mindkét oldalukról. Kivesszük a serpenyőből, és melegen tartjuk. A megmaradt lisztet beleszórjuk a visszamaradt zsiradékba, kissé megpirítjuk, rálocsoljuk az ecetet és kevés vizet, majd mártás sűrűségűre forraljuk. Babérlevéllel és rozmaringgal fűszerezzük, még egyszer összerotyogtatjuk, és a májra öntjük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!
Hozzáadás a kedvencekhez
Recept nyomtatása
Recept elküldése