Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Dinnye kehelyben mascarponéval

2x      3x   0.0x

Hozzávalók:

  • 4 személyre:
  • 15 dkg mascarpone
  • 1 kg sárgadinnye
  • 8 dkg
  • 1 dl vodka
  • 4 szem koktélcseresznye



  

Elkészítés:

A cseresznyét kisebb porárkába tesszük, rálocsoljuk a vodkát, majd tíz percet állni hagyjuk, és leszűrjük. A megtisztított dinnyét kisebb kockára vágjuk, majd meglocsoljuk a visszamaradt vodkával. Tíz percig állni hagyjuk, és jégbehűtött koktélos poharakba osztjuk. Tetejükre csillagcsőből ráspricceljük a mascarponét, majd cseresznyével díszítjük.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!