Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Krémtúrós paraj

3x      3x   0.0x

Hozzávalók:

  • 4 személyre:
  • 12 dkg natúr krémtúró
  • 12 dkg Rama
    margarin
  • 1 tubus szardellakrém
  • 1 kiskanál parajpüré (mirelit)
  • 2 tojás
  • 12 dkg kígyóuborka
  • 1 kisebb vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • őrölt bazsalikom
  • tárkonylevél
  • kapribogyó
  • őrölt fehérbors



  

Elkészítés:

Az uborkát, a vöröshagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, majd lereszeljük. A tojást keményre főzzük, a sárgáját az uborkával és a hagymával együtt tálba tesszük. Hozzáadjuk a szardellakrémet, a túrót, a parajpürét, a lágy vajat, és a fűszereket. Habverővel simára dolgozzuk, majd csillagcsöves habzsákba tesszük. Tálra spricceljük, és mélyhűtőben megdermesztjük. Hidegtálak vagy szendvicsek díszítésére használjuk, de kínálhatjuk hideg pulykamellfilé, vagy vörösborban párolt hideg lazac mellé is.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!