Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Krémtúrós paraj
3x
3x
0.0x
Hozzávalók:
- 4 személyre:
- 12 dkg natúr krémtúró
- 12 dkg Rama margarin
- 1 tubus szardellakrém
- 1 kiskanál parajpüré (mirelit)
- 2 tojás
- 12 dkg kígyóuborka
- 1 kisebb vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- őrölt bazsalikom
- tárkonylevél
- kapribogyó
- őrölt fehérbors
- só
Elkészítés:
Az uborkát, a vöröshagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, majd lereszeljük. A tojást keményre főzzük, a sárgáját az uborkával és a hagymával együtt tálba tesszük. Hozzáadjuk a szardellakrémet, a túrót, a parajpürét, a lágy vajat, és a fűszereket. Habverővel simára dolgozzuk, majd csillagcsöves habzsákba tesszük. Tálra spricceljük, és mélyhűtőben megdermesztjük. Hidegtálak vagy szendvicsek díszítésére használjuk, de kínálhatjuk hideg pulykamellfilé, vagy vörösborban párolt hideg lazac mellé is.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!