Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Túrós-sajtos bárány
3x
3x
0.0x
Hozzávalók:
- 4 személyre:
- 20 dkg félzsíros tehéntúró
- 10 dkg füstölt sajt
- 1 kg csontozott báránycomb
- 4 gerezd fokhagyma
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 1 csokor kapor
- 1,5 dl olaj
- mentapor
- zsályalevél
- olaj a sütéshez
- őrölt bors
- só
Elkészítés:
A húst vékonyra szeleteljük, majd megsózzuk, és bekenjük a pépesített fokhagymával. A túrót és a reszelt sajtot összekeverjük a finomra vágott petrezselyemzölddel, kaporral, zsályalevéllel, mentával sózzuk, borsozzuk, és a bekenjük vele a bárányszeleteket. Összecsavarjuk, átkötjük, majd a felmelegített olajon megsütjük. Tálra rendezzük, és párolt zöldségekkel körítjük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!