Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Túrós-sajtos bárány

3x      3x   0.0x

Hozzávalók:

  • 4 személyre:
  • 20 dkg félzsíros tehéntúró
  • 10 dkg füstölt sajt
  • 1 kg csontozott báránycomb
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • 1 csokor kapor
  • 1,5 dl olaj
  • mentapor
  • zsályalevél
  • olaj a sütéshez
  • őrölt bors



  

Elkészítés:

A húst vékonyra szeleteljük, majd megsózzuk, és bekenjük a pépesített fokhagymával. A túrót és a reszelt sajtot összekeverjük a finomra vágott petrezselyemzölddel, kaporral, zsályalevéllel, mentával sózzuk, borsozzuk, és a bekenjük vele a bárányszeleteket. Összecsavarjuk, átkötjük, majd a felmelegített olajon megsütjük. Tálra rendezzük, és párolt zöldségekkel körítjük.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!