Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Krémtúrós heringsaláta
3x
3x
0.0x
Hozzávalók:
- 4 személyre:
- 20 dkg natúr krémtúró
- 60 dkg pácolt hering
- 2 dl tejföl
- 1 fej saláta
- 4 tojás
- 1 szál póréhagyma
- 10 dkg lilahagyma
- 0,5 dl tejszín
- kapribogyó
- 1 csokor kapor
- őrölt fehérbors
- só
Elkészítés:
A pácolt heringet megtisztítjuk gerincétől, és lehúzzuk a bőrét. Húsának az egyik felét kockára vágjuk, majd hozzáadjuk a tejfölt és a krémtúrót. Borssal és sóval ízesítjük, jól elkeverjük, majd behűtjük. Salátalevelekkel kibélelt tálba halmozzuk, majd rárakjuk a félbevágott, heringfiléket. Az egyik felét leöntjük tejföllel, a másik felét megrakjuk kapribogyóval, a keményre főtt, felszeletelt tojással, felkarikázott póréhagymával és lilahagymával. Csillagcsőből kinyomott, cukor nélküli tejszínhabbal és kaporlevéllel díszítjük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!