Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Krémtúrós heringsaláta

3x      3x   0.0x

Hozzávalók:

  • 4 személyre:
  • 20 dkg natúr krémtúró
  • 60 dkg pácolt hering
  • 2 dl tejföl
  • 1 fej saláta
  • 4 tojás
  • 1 szál póréhagyma
  • 10 dkg lilahagyma
  • 0,5 dl tejszín
  • kapribogyó
  • 1 csokor kapor
  • őrölt fehérbors



  

Elkészítés:

A pácolt heringet megtisztítjuk gerincétől, és lehúzzuk a bőrét. Húsának az egyik felét kockára vágjuk, majd hozzáadjuk a tejfölt és a krémtúrót. Borssal és sóval ízesítjük, jól elkeverjük, majd behűtjük. Salátalevelekkel kibélelt tálba halmozzuk, majd rárakjuk a félbevágott, heringfiléket. Az egyik felét leöntjük tejföllel, a másik felét megrakjuk kapribogyóval, a keményre főtt, felszeletelt tojással, felkarikázott póréhagymával és lilahagymával. Csillagcsőből kinyomott, cukor nélküli tejszínhabbal és kaporlevéllel díszítjük.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!