Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Túrós-sajtos töltött burgonya
3x
3x
0.0x
Hozzávalók:
- 4 személyre:
- 25 dkg tehéntúró
- 10 dkg trappista sajt
- 4 nagyobb burgonya
- 1 csokor kapor
- 8 dkg Rama margarin
- 3 tojássárgája
- 1 dl tejföl
- reszelt szerecsendió
- só
Elkészítés:
A burgonyákat jól megmossuk, héjában megsütjük, és hosszában kettévágjuk. Közepét kivájjuk karalábéfúróval, majd az így nyert burgonyahulladékot áttörjük a túróval és a vaj felével. Apróra vágott kaporral, sóval és szerecsendióval ízesítjük, majd összekeverjük a tejföllel és a tojássárgákkal. Habzsákba rakjuk, majd csillagcsövön keresztül a burgonyakelyhekbe töltjük. Megszórjuk reszelt sajttal, és tetejére olvasztott vajat csöpögtetünk. Forró sütőben aranysárgára sütjük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!