Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Spárgatök túróval joghurt-fürdőben

3x      3x   0.0x

Hozzávalók:

  • 4 személyre:
  • 32 dkg tehéntúró
  • 16 dkg füstölt sonkasajt
  • 40 dkg spárgatök
  • 1 dl joghurt
  • 0,5 dl étolaj
  • porcukor
  • 1 kisebb vöröshagyma
  • 1 fej saláta
  • fél csokor kapor
  • fél csokor metélőhagyma
  • örölt fehérbors



  

Elkészítés:

A sajtot lereszeljük, majd a túróval, az apróra vágott vöröshagymával és a joghurttal együtt keverőtálba tesszük.Meglocsoljuk az olajjal, sóval, borssal és porcukorral ízesítjük, majd jól összedolgozzuk. A spárgatököt meghámozzuk, magvas részét kivágjuk, majd húsát durvára gyaluljuk. Belekeverjük a túrós masszába, majd megszórjuk a finomra aprított kaporral és metélőhagymával. Jól behűtjük, és salátával bélelt üvegtálban kínáljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!