Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Spárgatök túróval joghurt-fürdőben
3x
3x
0.0x
Hozzávalók:
- 4 személyre:
- 32 dkg tehéntúró
- 16 dkg füstölt sonkasajt
- 40 dkg spárgatök
- 1 dl joghurt
- 0,5 dl étolaj
- porcukor
- 1 kisebb vöröshagyma
- 1 fej saláta
- fél csokor kapor
- fél csokor metélőhagyma
- örölt fehérbors
- só
Elkészítés:
A sajtot lereszeljük, majd a túróval, az apróra vágott vöröshagymával és a joghurttal együtt keverőtálba tesszük.Meglocsoljuk az olajjal, sóval, borssal és porcukorral ízesítjük, majd jól összedolgozzuk. A spárgatököt meghámozzuk, magvas részét kivágjuk, majd húsát durvára gyaluljuk. Belekeverjük a túrós masszába, majd megszórjuk a finomra aprított kaporral és metélőhagymával. Jól behűtjük, és salátával bélelt üvegtálban kínáljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!