Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Krémtúrós töltött paradicsom

3x      3x   0.0x

Hozzávalók:

  • 4 személyre:
  • 15 dkg natúr túrókrém
  • 8 kemény paradicsom
  • 1 dkg reszelt torma
  • 10 dkg főtt sonka
  • 1 csokor francia petrezselyem
  • őrölt fehérbors



  

Elkészítés:

A paradicsomot megmossuk, tetejét levágjuk, belsejét kikaparjuk, majd megszórjuk sóval és borssal. A krémtúrót összekeverjük a tormával és a finomra aprított sonkával, megsózzuk, borssal fűszerezzük, és a paradicsomokba töltjük. Tetejükre visszarakjuk a kalapokat, petrezselyemzölddel díszítjük, és francia-saláta alapra tálaljuk. Előételként vagy vacsorára kínáljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!