Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Krémtúrós töltött paradicsom
3x
3x
0.0x
Hozzávalók:
- 4 személyre:
- 15 dkg natúr túrókrém
- 8 kemény paradicsom
- 1 dkg reszelt torma
- 10 dkg főtt sonka
- 1 csokor francia petrezselyem
- őrölt fehérbors
- só
Elkészítés:
A paradicsomot megmossuk, tetejét levágjuk, belsejét kikaparjuk, majd megszórjuk sóval és borssal. A krémtúrót összekeverjük a tormával és a finomra aprított sonkával, megsózzuk, borssal fűszerezzük, és a paradicsomokba töltjük. Tetejükre visszarakjuk a kalapokat, petrezselyemzölddel díszítjük, és francia-saláta alapra tálaljuk. Előételként vagy vacsorára kínáljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!