Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Pazar ízű grillcsirke
3x
3x
0.0x
Hozzávalók:
- 4 személyre:
- 10 dkg juhtúró
- 80 dkg-os grillcsirke
- 10 dkg füstölt szalonna
- 15 dkg vöröshagyma
- 1 dl tejföl
- 1 dl száraz fehérbor
- 3 szem egész bors
- 3 szerecsendió virág
- 5 dkg zsemlemorzsa
- 3 dkg Rama margarin
- só
Elkészítés:
A csirkét megtisztítjuk, megmossuk, és kettévágjuk. Leitatjuk róla a nedvességet, és megtűzdeljük vékony csíkokra vágott füstölt szalonnával. Egy lábast kibélelünk vékony szalonnaszeletekkel, megrakjuk a felkarikázott vöröshagymával, majd beletesszük a csirkét, tűzdelt oldalával felfelé. A tejfölt és a juhtúrót meglocsoljuk a borral, szerecsendió virággal, borssal, és szükség esetén sóval ízesítjük, majd jól összedolgozzuk. A masszát a csirkére kenjük, majd megszórjuk zsemlemorzsával és vajdarabkákkal. Közepesen forró sütőben aranysárgára sütjük, majd burgonyapürével tálaljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!