Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Túrós gombás sajtfelfújt
3x
3x
0.0x
Hozzávalók:
- 4 személyre:
- 25 dkg natúr krémtúró
- 20 dkg eidami sajt
- 30 dkg csiperkegomba
- 6 tojásfehérje
- 2 dl tejföl
- 5 dkg Rama margarin
- 10 dkg mandula
- 1 citrom
- 2 dkg zsemlemorzsa
- csemege pirospaprika
- őrölt bors
- só
Elkészítés:
A krémtúrót és a reszelt eidami sajtot simára dolgozzuk a citrom reszelt héjával, a pirospaprikával, a borssal és a sóval. A gombát apróra vágjuk, kevés vajon megpároljuk, majd hagyjuk kihűlni. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd a gombával együtt a fűszeres sajthoz keverjük. Vajjal kikent, zsemlemorzsával beszórt formába tesszük, és tetejét elosztjuk a vajdarabkákat. Előmelegített sütőben 180-200 °C-on, készre sütjük. Ekkor megszórjuk a pörkölt, felaprított mandulával, és pirosra sütjük. Tálaláskor meglocsoljuk tejföllel.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!