Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Túróval töltött őszibarack

3x      3x   0.0x

Hozzávalók:

  • 4 személyre:
  • 60 dkg natúr krémtúró
  • 8 szem friss őszibarack
  • 1,5 dl fehérbor
  • madársaláta vagy szőlőlevél
  • piros szőlőszemek
  • frissen őrölt bors



  

Elkészítés:

A megmosott őszibarackokat kettészeljük, és kimagozzuk. A krémtúrót fehérborral, sóval és borssal ízesítjük, majd nyomózsákba tesszük. A salátával kibélelünk egy üvegtálat, és rásorakoztatjuk a barackot. Mindegyik barack belsejét megtöltjük sajtkrémmel, és tetejét szőlőszemekkel díszítjük. Előételnek vagy desszert helyett is fogyaszthatjuk. Hideg sültek, vagy fehérhúsú szárnyas ételek mellé is kínálhatjuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!