Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Túróval töltött őszibarack
3x
3x
0.0x
Hozzávalók:
- 4 személyre:
- 60 dkg natúr krémtúró
- 8 szem friss őszibarack
- 1,5 dl fehérbor
- madársaláta vagy szőlőlevél
- piros szőlőszemek
- frissen őrölt bors
- só
Elkészítés:
A megmosott őszibarackokat kettészeljük, és kimagozzuk. A krémtúrót fehérborral, sóval és borssal ízesítjük, majd nyomózsákba tesszük. A salátával kibélelünk egy üvegtálat, és rásorakoztatjuk a barackot. Mindegyik barack belsejét megtöltjük sajtkrémmel, és tetejét szőlőszemekkel díszítjük. Előételnek vagy desszert helyett is fogyaszthatjuk. Hideg sültek, vagy fehérhúsú szárnyas ételek mellé is kínálhatjuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!