Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Túrókrém eperrel

3x      3x   0.0x

Hozzávalók:

  • 4 személyre:
  • 40 dkg natúr krémtúró
  • 30 dkg eper (friss vagy mirelit)
  • 8 dkg porcukor
  • vaníliása cukor
  • 1 cl maraschino vagy triple sec likőr
  • 2 dl tejszín
  • 8 babapiskóta vagy 8 rúd roletti



  

Elkészítés:

Az epret megtisztítjuk, és villával összetörjük. Hozzáadjuk a krémtúrót és a tejszínhabot, majd megszórjuk a vaníliás cukorral és a porcukorral. Meglocsoljuk a likőrrel, jól összekeverjük, majd talpas poharakba osztjuk. Behűtött eperdarabokkal díszítjük, és babapiskótával kínáljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!