Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Túrós burgonya
3x
3x
0.0x
Hozzávalók:
- 4 személyre:
- 20 dkg krémtúró
- 5 dkg parmezán sajt
- 8 közepes burgonya
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 tojás
- 5 dkg Rama margarin
- 2 dkg búzadara
- 1 dl világos sör
- őrölt bors
- só
Elkészítés:
A burgonyát jól megmossuk, és sós vízben félig megfőzzük. Meghámozzuk, majd hosszában kettévágjuk. Közepét kivájjuk, és apróra vagdaljuk. A kivájt burgonyákat, vágott felükkel felfelé, egy kivajazott tepsibe rakjuk. A krémtúrót és a búzadarát, zúzott fokhagymával ízesítjük, majd sózzuk, borsozzuk. Meglocsoljuk a sörrel, beleütünk egy tojást, és az apróra vagdalt burgonyadarabkákkal együtt jól kikavarjuk. A masszát a burgonyába töltjük, megszórjuk reszelt sajttal, és megkenjük a maradék, kissé felvert tojással. Forró sütőbe tesszük, majd 20 perc alatt pirosra sütjük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!