Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Parasztos hagymaleves
3x
3x
0.0x
Hozzávalók:
- 4 személyre:
- 4 fej vöröshagyma
- só
- 2 dl tejszín
- 12 dkg húsos szalonna
- 8 dl erőleves
- A betéthez:
- 4 palacsinta
- 12 dkg juhtúró
- 1 csokor kapor
Elkészítés:
A szalonnát apróra vágjuk, megpirítjuk, majd a pörcöket kiszedjük. A visszamaradt zsiradékban üvegesre pároljuk a karikára vágott hagymát. Felöntjük a felforrósított erőlevessel, majd takaréklángon puhára pároljuk. A juhtúrót összekeverjük a kaporral, majd a palacsintákra kenjük. Feltekerjük, hirtelen átforrósítjuk a mikrohullámú sütőben, majd a tekercseket felkarikázzuk. Négy tányérba osztjuk, felöntjük a forró levessel, és tetejére tejszínt csorgatunk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!