Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Juhtúrós tócsni
3x
3x
0.0x
Hozzávalók:
- 4 személyre:
- 15 dkg juhtúró
- 50 dkg burgonya
- 20 dkg liszt
- 2 tojás
- 1 dl világos sör
- 2 gerezd fokhagyma
- olaj a sütéshez
- só
Elkészítés:
A burgonyát meghámozzuk, majd durvára reszeljük. Hozzáadjuk a lisztet és a tojást, megsózzuk, meglocsoljuk a sörrel, majd jól összekeverjük. Evőkanállal kiszaggatjuk, és forró olajban, mindkét oldalukról pirosra sütjük. A juhtúrót kevés sóval, és pépesített fokhagymával ízesítjük, majd megkenjük vele a még meleg tócsnikat. Kínálhatjuk köretnek, de reszelt sajttal meghintve, tejföllel meglocsolva, sör- vagy borkorcsolyának is nagyon ízletes.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!