Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Túrós pogácsa

3x      3x   0.0x

Hozzávalók:

  • 4 személyre:
  • 25 dkg átpasszírozott félzsíros tehéntúró
  • 25 dkg Rama
    margarin
  • 25 dkg liszt
  • 1 dkg élesztő
  • 2 dl langyos tej



  

Elkészítés:

Az átpasszírozott túrót, a lisztet és a lágy vajat tálba tesszük. Hozzáadjuk az élesztőből és a lisztből készített kovászt, és összegyúrjuk. Jól kidolgozzuk, háromszor kinyújtjuk, közben mindig fél órán át pihentetjük. Ujjnyi vastagságúra nyújtjuk, pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk és fél órai pihentetés után megsütjük.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!