Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Túrókrémes ananásztorta

3x      3x   0.0x

Hozzávalók:

  • egy nagy kerek piskótatorta
  • 50 dkg túró
  • 30 dkg porcukor
  • 2 dl tejszín
  • 2 doboz ananászkonzerv
  • 2 csomag vaníliás cukor
  • 2 citrom
  • 2 dkg étkezési zselatin



  

Elkészítés:

Az ananászléhez hozzákeverjük a zselatint, és gőz fölött kevergetve feloldjuk. Az ananász kétharmadát apróra vágjuk. A túrót simára keverjük a cukorral, a citromok kifacsart levével, és lereszelt héjával, majd belekeverjük az aprított ananászt, a langyos gyümölcskocsonyát, és a keményre vert tejszínhab kétharmadát. A piskótát három lapra vágjuk és megtöltjük. Bekenjük a megmaradt tejszínhabbal és feldíszítjük a félretett ananásszal.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!