Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Szicíliai túrótorta
3x
3x
0.0x
Hozzávalók:
- 4 személyre:
- 50 dkg rikotta
- 2 kerek piskótalap
- 30 dkg cukor
- 10 dkg kandírozott gyümölcs
- 1 dl likőr
- 5 dkg reszelt csokoládé
- fahéj
Elkészítés:
Az áttört túrót elkeverjük a cukorral, a csokoládéval és az apróra vágott cukrozott gyümölccsel. Fahéjjal és a likőr felével ízesítjük, majd jól összedolgozzuk. Az egyik tortalapot formába tesszük, meglocsoljuk a likőrrel, és elsimítjuk rajta a túrókrémet. Lefedjük a másik lappal, majd hűtőbe tesszük, és három-négy órán át hűtőben érleljük. Kivesszük, tetejét bevonjuk fehér cukormázzal, és kandírozott gyümölcsökkel díszítjük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!