Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Sztapacska
3x
3x
0.0x
Hozzávalók:
- 4 személyre:
- 25 dkg juhtúró
- 25 dkg liszt
- 85 dkg burgonya
- 1 tojás
- 2 evőkanál zsír
- 12 dkg füstölt szalonna
- 2-3 dl tejföl
- só
Elkészítés:
Megtisztítjuk és lereszeljük a burgonyát, összevegyítjük a liszttel, a tojással, egy evőkanál zsírral, majd megsózzuk. Forrásban levő vízbe szaggatjuk, majd leszűrjük. A S7alonnát apró kockára vágjuk, kisütjük, és zsírját a leszűrt tésztával elkeverjük. Tűzálló tepsibe terítjük, gazdagon megszórjuk a morzsolt juhtúróval, meglocsoljuk a tejföllel, végül meghintjük a pörccel. Benyomjuk a sütőbe, és jól átforrósítjuk. Van, aki a juhtúrót finomra aprított kaporral ízesíti.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!