Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Spárgaleves (Magyar)
2x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 40 dkg spárga
- 3 dkg liszt
- 3 dkg Rama margarin
- 1 dl tejföl
- 1 tojássárgája
- só
- csipet cukor
Elkészítés:
A spárgákat meghámozzuk, majd 3 cm hosszú darabokra vágjuk. Forró, sós, enyhén cukros vízben puhára főzzük. A lisztből és a vajból világos rántást készítünk, ezzel a levest besűrítjük, és pár percig főzzük. Tálaláskor tojássárgájával elkevert tejfölt adunk hozzá. (Tartalmasabb, ha csontlével vagy csirkeaprólék levével engedjük fel.)Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!