Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Spárgakrémleves (Magyar)
2x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 1,5 l spárgafőzővíz
- 5 dkg Rama margarin
- 2 evőkanál liszt
- 1 dl tejföl
- 1 tojássárgája
- só
Elkészítés:
(Akkor készítjük, ha a spárgát főztünk, és a visszamaradt levet felhasználhatjuk hozzá.) A vajból a liszttel világos rántást készítünk, felengedjük a spárgalével, és ha a lé nem volt elég sós, megsózzuk. 3-4 percig forraljuk, majd a tálba, a tojássárgával elkevert tejfölre óvatosan, állandóan kevergetve rászűrjük. (Tartalmasabb, ha csontlével vagy csirkeaprólék levével engedjük fel.)Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!