Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Csontleves (Magyar)

2x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 60 dkg marhacsont
  • 40 dkg leveszöldség
  • 5 dkg gomba
  • 5 dkg kelkáposztalevél
  • 1 zöldpaprika
  • 1 paradicsom
  • 1, 5 evőkanál olaj
  • hagyma



  

Elkészítés:

A csontot jól megmossuk és 2-3 órán keresztül főzzük. A sárgarépát, petrezselyemgyökeret hosszába, a karalábét, hagymát szeletekre vágjuk és a zsiradékban lepirítjuk. A többi zöldséggel együtt a csontokhoz adjuk, és együtt főzzük. Leszűrjük és metéltet vagy galuskát főzzünk bele.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!