Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Csontleves (Magyar)

2x
1x
0.0x




Hozzávalók:
- 60 dkg marhacsont
- 40 dkg leveszöldség
- 5 dkg gomba
- 5 dkg kelkáposztalevél
- 1 zöldpaprika
- 1 paradicsom
- 1, 5 evőkanál olaj
- hagyma
- só
Elkészítés:
A csontot jól megmossuk és 2-3 órán keresztül főzzük. A sárgarépát, petrezselyemgyökeret hosszába, a karalábét, hagymát szeletekre vágjuk és a zsiradékban lepirítjuk. A többi zöldséggel együtt a csontokhoz adjuk, és együtt főzzük. Leszűrjük és metéltet vagy galuskát főzzünk bele.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!