Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Hamis gulyásleves (Magyar)

2x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 20 dkg burgonya
  • 2 evőkanál olaj
  • 15 dkg leveszöldség
  • 1 vöröshagyma
  • pirospaprika
  • zöldpaprika
  • paradicsom
  • gulyáskrém
  • csipetke



  

Elkészítés:

A hagymát apró kockákra, a zöldséget karikákra, a burgonyát kockákra vágjuk. A hagymát a zsiradékban fedő alatt megpirítjuk, rászórjuk a paprikát, hozzáadjuk a zöldséget, amit fedő alatt félpuhára párolunk. Beletesszük a burgonyát, az ízesítőket, vízzel felengedjük és csendesen addig főzzük, amíg a burgonya megpuhul. Csipetkét főzünk bele.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!