Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Hamis gulyásleves (Magyar)

2x
1x
0.0x




Hozzávalók:
- 20 dkg burgonya
- 2 evőkanál olaj
- 15 dkg leveszöldség
- 1 vöröshagyma
- pirospaprika
- só
- zöldpaprika
- paradicsom
- gulyáskrém
- csipetke
Elkészítés:
A hagymát apró kockákra, a zöldséget karikákra, a burgonyát kockákra vágjuk. A hagymát a zsiradékban fedő alatt megpirítjuk, rászórjuk a paprikát, hozzáadjuk a zöldséget, amit fedő alatt félpuhára párolunk. Beletesszük a burgonyát, az ízesítőket, vízzel felengedjük és csendesen addig főzzük, amíg a burgonya megpuhul. Csipetkét főzünk bele.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!