Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Erdélyi raguleves (Magyar)
2x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 1 csirkeaprólék
- 1 szál sárgarépa
- 1 szál petrezselyemgyökér
- 3 dkg Rama margarin
- 1 dl tejföl
- 2 evőkanál liszt
- 2 babérlevél
Elkészítés:
Az aprólékot a megtisztított, hosszában négyrét vágott zöldséggel, sóval, babérlevéllel ízesített vízben megfőzzük. A vajból és az egyik evőkanál lisztből világos rántást készítünk, besűrítjük vele a levest, és 5 percig forraljuk. Végül a tejfölt simára keverjük a maradék liszttel, szűrőkanálon keresztül a leveshez adjuk, és 2-3 perces forralás után tálaljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!