Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Hongkongi leves (Kínai)
3x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 1 l víz
- 1 tyúkhúsleves kocka
- 8 levél zöldsaláta
- 1 csirkemell
- 2 evőkanál kukoricakeményítő
- 16 rákocska
- 4 evőkanál szójaszósz
- 4 csepp tabasco-szósz
- metélőhagyma
Elkészítés:
Vágjuk apró darabokra a salátát és a csirkét. 5 percig serpenyőben főzzük őket a rákocskákkal együtt (zsír nélkül). A keményítőt nagyon kevés hideg vízzel keverjük el, és adjuk a forrásban lévő leveshez a fűszerekkel és a serpenyő tartalmával együtt. Keverjük össze és 3 percig hagyjuk hűlni. Metélőhagymával tálaljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!