Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Hongkongi leves (Kínai)

3x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 1 l víz
  • 1 tyúkhúsleves kocka
  • 8 levél zöldsaláta
  • 1 csirkemell
  • 2 evőkanál kukoricakeményítő
  • 16 rákocska
  • 4 evőkanál szójaszósz
  • 4 csepp tabasco-szósz
  • metélőhagyma



  

Elkészítés:

Vágjuk apró darabokra a salátát és a csirkét. 5 percig serpenyőben főzzük őket a rákocskákkal együtt (zsír nélkül). A keményítőt nagyon kevés hideg vízzel keverjük el, és adjuk a forrásban lévő leveshez a fűszerekkel és a serpenyő tartalmával együtt. Keverjük össze és 3 percig hagyjuk hűlni. Metélőhagymával tálaljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!