Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Gaspacho (Olasz)

3x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 1 l paradicsomlé
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 1 citrom leve
  • 2 evőkanál ecet
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 2 nagy csemegeuborka
  • 1 marék friss metélőhagyma
  • 1 marék friss bazsalikom
  • pirospaprika
  • őrölt bors
  • 1 paradicsom
  • fél zöld paprika
  • fél piros héjú paprika
  • 1/4 kígyóuborka
  • 1 ág zeller
  • 4 gyöngyhagyma
  • 2 kemény tojás
  • 2 szelet kenyér
  • 2 dl tejföl



  

Elkészítés:

Egy paradicsomkonzervet keverjünk el olajjal, citromlével, ecettel, fokhagymával, csemegeuborkával, a fűszerekkel és a fűszernövényekkel. A maradék paradicsomlével öntsük salátástálba és 1 óráig hagyjuk állni a hűtőszekrényben. A zöldségeket aprítsuk kis kockákra, a kemény tojásokat vágjuk fel és készítsünk pirított kenyérkockákat. Az össze hozzávalót tegyük külön-külön kis tálba. Mindenki magának szed majd a jéghideg paradicsomlé mellé.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!