Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Gaspacho (Olasz)
3x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 1 l paradicsomlé
- 3 evőkanál olívaolaj
- 1 citrom leve
- 2 evőkanál ecet
- 3 gerezd fokhagyma
- 2 nagy csemegeuborka
- 1 marék friss metélőhagyma
- 1 marék friss bazsalikom
- pirospaprika
- só
- őrölt bors
- 1 paradicsom
- fél zöld paprika
- fél piros héjú paprika
- 1/4 kígyóuborka
- 1 ág zeller
- 4 gyöngyhagyma
- 2 kemény tojás
- 2 szelet kenyér
- 2 dl tejföl
Elkészítés:
Egy paradicsomkonzervet keverjünk el olajjal, citromlével, ecettel, fokhagymával, csemegeuborkával, a fűszerekkel és a fűszernövényekkel. A maradék paradicsomlével öntsük salátástálba és 1 óráig hagyjuk állni a hűtőszekrényben. A zöldségeket aprítsuk kis kockákra, a kemény tojásokat vágjuk fel és készítsünk pirított kenyérkockákat. Az össze hozzávalót tegyük külön-külön kis tálba. Mindenki magának szed majd a jéghideg paradicsomlé mellé.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!