Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Sajtos krokett (Francia)

3x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 3 tojásfehérje
  • citromlé
  • 12 dkg ementáli sajt
  • bors
  • 12 evőkanál zsemlemorzsa
  • olaj
  • 20 dkg paradicsompüré
  • petrezselyem



  

Elkészítés:

A tojásfehérjét verjük habbá a citromlével és a sóval. Adjuk hozzá a reszelt sajtot, a zsemlemorzsa felét és a borsot. Kanállal formáljunk gombócokat a habból és forgassuk meg a maradék zsemlemorzsában. Forró olajban süssük minden oldalról aranybarnára. Meleg paradicsomszósszal, petrezselyemmel és fűszerezett salátával tálaljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!