Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Ementálisajt-szeletek (Francia)
2x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 4 szelet ementáli sajt
- 1 pohár tej
- 4 evőkanál liszt
- 4 evőkanál zsemlemorzsa
- őrölt bors
- olaj
- 20 dkg paradicsomszósz
- petrezselyem
- saláta
Elkészítés:
A sajtot forgassuk meg a tejben, a lisztben, a felvert tojásban majd a borssal összekevert zsemlemorzsában. Lassú tűzön süssük meg serpenyőben, közben forgassuk meg. A sajt külseje legyen ropogós, belseje pedig lágy. Azonnal tálaljuk a meleg paradicsomszósszal, a petrezselyemmel és a fűszerezett salátával.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!