Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Fodros saláta meleg kecskesajttal

2x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 1 fej fodros saláta
  • 2 kecskesajt
  • 4 szelet kenyér
  • 1 dl ecet
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 gyöngyhagyma
  • 4 evőkanál mogyoróolaj
  • őrölt bors
  • metélőhagyma



  

Elkészítés:

A sajtokat vágjuk félbe és a feleket tegyük a kenyérszeletekre. A szeleteket tegyük grillsütőbe és süssük addig, amíg a sajt megolvad és aranyszínűre sül. Eközben 4 percig süssük serpenyőben az ecetet, a fokhagymát és az apróra vágott hagymát. Adjuk hozzá az olajat, a sót és a borsot. Az egészet öntsük rá az elkészített salátára és szórjuk meg a metélőhagymával. A kész pirítósokat melegen tegyük tányérra és azonnal tálaljuk a salátával.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!