Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Fodros saláta meleg kecskesajttal
2x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 1 fej fodros saláta
- 2 kecskesajt
- 4 szelet kenyér
- 1 dl ecet
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 gyöngyhagyma
- 4 evőkanál mogyoróolaj
- só
- őrölt bors
- metélőhagyma
Elkészítés:
A sajtokat vágjuk félbe és a feleket tegyük a kenyérszeletekre. A szeleteket tegyük grillsütőbe és süssük addig, amíg a sajt megolvad és aranyszínűre sül. Eközben 4 percig süssük serpenyőben az ecetet, a fokhagymát és az apróra vágott hagymát. Adjuk hozzá az olajat, a sót és a borsot. Az egészet öntsük rá az elkészített salátára és szórjuk meg a metélőhagymával. A kész pirítósokat melegen tegyük tányérra és azonnal tálaljuk a salátával.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!