Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Zöldbabos szuflé (Francia)

3x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 4 tojás
  • 32 dkg túró
  • 10 dkg ementáli sajt
  • 50 dkg zöldbab
  • 1 gyöngyhagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • petrezselyem
  • muskotály
  • pirospaprika
  • bors
  • citromlé
  • Rama
    margarin



  

Elkészítés:

A friss zöldbabbal dolgozzunk, kuktában 5 percig főzzük. Mixeljük össze a tojássárgát, a túrót, a jól lecsöpögtetett és átpasszírozott zöldbabot, a hagymát, a fokhagymát, a petrezselymet, a paprikát, a muskotályt és a borsot. A tojásfehérjét verjük habbá a citromlével és a sóval. Finoman keverjük össze mindent és öntsük kivajazott felfújt-formába. 25 percig süssük, 5-ös fokozaton. Azonnal tálaljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!