Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Pásztoromlett (Magyar)
3x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- 3 evőkanál olívaolaj
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 hagyma
- 2 paradicsom
- 6 tojás
- 1 kis kecskesajt
- 2 evőkanál tej
- petrezselyem
- szerecsendió
- só
- bors
- 4 olivabogyó
Elkészítés:
Serpenyőbe tegyünk 2 evőkanál olívaolajat, ezen pirítsuk meg a felaprított hagymát és a fokhagymát és a vékony karikákra vágott paradicsomot. Keverjük el a tojást, az apróra vágott sajtot, a petrezselymet, a szerecsendiót, a sót és a borsot. Adjuk hozzá a serpenyő tartalmát. Az olaj maradékával ugyanebben a serpenyőben süssük meg az omlettet. Az olajbogyókkal és a petrezselyemmel díszítsük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!