Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Pásztoromlett (Magyar)

3x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 hagyma
  • 2 paradicsom
  • 6 tojás
  • 1 kis kecskesajt
  • 2 evőkanál tej
  • petrezselyem
  • szerecsendió
  • bors
  • 4 olivabogyó



  

Elkészítés:

Serpenyőbe tegyünk 2 evőkanál olívaolajat, ezen pirítsuk meg a felaprított hagymát és a fokhagymát és a vékony karikákra vágott paradicsomot. Keverjük el a tojást, az apróra vágott sajtot, a petrezselymet, a szerecsendiót, a sót és a borsot. Adjuk hozzá a serpenyő tartalmát. Az olaj maradékával ugyanebben a serpenyőben süssük meg az omlettet. Az olajbogyókkal és a petrezselyemmel díszítsük.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!