Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
 - cocktail
 - édességek
 - egyéb
 - főzelékek
 - gyors ételek
 - húsételek
 - italok
 - levesek
 - mártások
 - saláták
 - sós sütemények
 - szendvicsek
 - tészták
 - ünnepi ételek
 - vegetáriánus
 
		15 kategóriában
2129db recept		
Felfújttálak spárgával (Francia)
							
						
				3x
  
				
  
				1x
  
				0.0x
			
		
  
				
  
				1x
  
				0.0x
			Hozzávalók:
- fél l tej
 - 3 tojás
 - 10 dkg sajt
 - 2 zacskó spárgalevespor
 - szerecsendió
 - bors
 - 20 szál spárga
 - Rama margarin
 - turbolya
 
Elkészítés:
Turmixoljuk össze a tejet, a tojást, a lereszelt sajt 2/3-át, a levesport, a szerecsendiót és a borsot. A megfőzött és lecsöpögtetett spárgát osszuk szét négy kis, kivajazott tűzálló tálba. Öntsük rá a keveréket. Szórjuk meg a maradék sajttal és 20 percig süssük, 5-ös fokozaton. Azonnal tálaljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!
Hozzáadás a kedvencekhez
Recept nyomtatása
Recept elküldése