Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Felfújttálak spárgával (Francia)
3x
1x
0.0x
Hozzávalók:
- fél l tej
- 3 tojás
- 10 dkg sajt
- 2 zacskó spárgalevespor
- szerecsendió
- bors
- 20 szál spárga
- Rama margarin
- turbolya
Elkészítés:
Turmixoljuk össze a tejet, a tojást, a lereszelt sajt 2/3-át, a levesport, a szerecsendiót és a borsot. A megfőzött és lecsöpögtetett spárgát osszuk szét négy kis, kivajazott tűzálló tálba. Öntsük rá a keveréket. Szórjuk meg a maradék sajttal és 20 percig süssük, 5-ös fokozaton. Azonnal tálaljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!