Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Felfújttálak spárgával (Francia)

3x      1x   0.0x

Hozzávalók:

  • fél l tej
  • 3 tojás
  • 10 dkg sajt
  • 2 zacskó spárgalevespor
  • szerecsendió
  • bors
  • 20 szál spárga
  • Rama
    margarin
  • turbolya



  

Elkészítés:

Turmixoljuk össze a tejet, a tojást, a lereszelt sajt 2/3-át, a levesport, a szerecsendiót és a borsot. A megfőzött és lecsöpögtetett spárgát osszuk szét négy kis, kivajazott tűzálló tálba. Öntsük rá a keveréket. Szórjuk meg a maradék sajttal és 20 percig süssük, 5-ös fokozaton. Azonnal tálaljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!