Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Fekete tőkehalszeletek almaborban
3x
3x
0.0x
Hozzávalók:
- 4 szelet fekete tőkehal
- 2 dl tej
- 5 evőkanál liszt
- szerecsendió
- só
- bors
- 2 evőkanál Rama margarin
- 6 gyöngyhagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 dl almabor
- 5 evőkanál tejföl
- tárkony
- petrezselyem
- metélőhagyma
Elkészítés:
A halszeleteket egymás után forgassuk meg a tejben, majd a szerecsendióval, sóval, borssal elkevert lisztben. A hagymával és az apróra vágott fokhagymával közepes tűzön 3 perc alatt süssük át mindkét oldalán. Az almabor felével öntözzük meg. Fedjük le, és még két percig süssük mind a két oldalát. Tartsuk melegen. Melegítsük meg a serpenyőben a maradék almabort és a tejfölt. Sózzuk, borsozzuk. A tőkehalra öntsük rá a felaprított fűszernövényekkel megszórt szószt.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!