Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Fekete tőkehalszeletek almaborban

3x      3x   0.0x

Hozzávalók:

  • 4 szelet fekete tőkehal
  • 2 dl tej
  • 5 evőkanál liszt
  • szerecsendió
  • bors
  • 2 evőkanál Rama
    margarin
  • 6 gyöngyhagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 dl almabor
  • 5 evőkanál tejföl
  • tárkony
  • petrezselyem
  • metélőhagyma



  

Elkészítés:

A halszeleteket egymás után forgassuk meg a tejben, majd a szerecsendióval, sóval, borssal elkevert lisztben. A hagymával és az apróra vágott fokhagymával közepes tűzön 3 perc alatt süssük át mindkét oldalán. Az almabor felével öntözzük meg. Fedjük le, és még két percig süssük mind a két oldalát. Tartsuk melegen. Melegítsük meg a serpenyőben a maradék almabort és a tejfölt. Sózzuk, borsozzuk. A tőkehalra öntsük rá a felaprított fűszernövényekkel megszórt szószt.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!