Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Töltött Karalábé

2x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 1 kg darálthús
  • 10 kicsi karalábé
  • 2 nyers tojás
  • egy marék rizs
  • egy kisebb hagyma
  • só, bors



  

Elkészítés:

A karalábékat kikaparjuk karalábé kaparóval vagy kiskanállal. A darálthúst összevegyítjük a nyers tojással, sóval, borssal, apróra vágott hagymával, rizzsel és ezzel a töltelékkel megtöltjük a karalábékat a karalábé lapokat is megtölthetjük, ha elég nagyok. Forró vízbe tesszük, megfőzzük, lisztből, olajból és piros paprikából világos rántást készítünk. Tálaláskor tejfölt teszünk a levesre, a megmaradt darált hús masszából gombócokat teszünk a levesbe, ha elfogytak a karalábék. Ez az étel nem igényel második fogást.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!