Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Töltött Karalábé
2x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 1 kg darálthús
- 10 kicsi karalábé
- 2 nyers tojás
- egy marék rizs
- egy kisebb hagyma
- só, bors
Elkészítés:
A karalábékat kikaparjuk karalábé kaparóval vagy kiskanállal. A darálthúst összevegyítjük a nyers tojással, sóval, borssal, apróra vágott hagymával, rizzsel és ezzel a töltelékkel megtöltjük a karalábékat a karalábé lapokat is megtölthetjük, ha elég nagyok. Forró vízbe tesszük, megfőzzük, lisztből, olajból és piros paprikából világos rántást készítünk. Tálaláskor tejfölt teszünk a levesre, a megmaradt darált hús masszából gombócokat teszünk a levesbe, ha elfogytak a karalábék. Ez az étel nem igényel második fogást.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!