Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Lepényhalfilé parmezán sajttal (Magyar)

3x      3x   0.0x

Hozzávalók:

  • 60 dkg lepényhalfilé
  • 1 dl tej
  • 5 evőkanál liszt
  • szerecsendió
  • só, bors
  • 1 evőkanál Rama
    margarin
  • 6 evőkanál fehérbor
  • pirospaprika
  • 1 citrom leve
  • 4 dkg parmezán sajt
  • petrezselyem



  

Elkészítés:

A halat forgassuk meg a tejben, meg a szerecsendióval, sóval, borssal összekevert lisztben. Közepes tűzön 2 perc alatt süssük meg a hal mindkét oldalát. A megsült halszeleteket tegyük tepsibe. A serpenyőben melegítsük meg a fehérbort és öntsük rá a halra. Adjuk hozzá a szerecsendiót, a sót, borsot, citromlevet és a parmezánt. Grillsütőben süssük kicsit, majd petrezselyemmel megszórva azonnal tálaljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!