Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Lepényhalfilé parmezán sajttal (Magyar)
3x
3x
0.0x
Hozzávalók:
- 60 dkg lepényhalfilé
- 1 dl tej
- 5 evőkanál liszt
- szerecsendió
- só, bors
- 1 evőkanál Rama margarin
- 6 evőkanál fehérbor
- pirospaprika
- 1 citrom leve
- 4 dkg parmezán sajt
- petrezselyem
Elkészítés:
A halat forgassuk meg a tejben, meg a szerecsendióval, sóval, borssal összekevert lisztben. Közepes tűzön 2 perc alatt süssük meg a hal mindkét oldalát. A megsült halszeleteket tegyük tepsibe. A serpenyőben melegítsük meg a fehérbort és öntsük rá a halra. Adjuk hozzá a szerecsendiót, a sót, borsot, citromlevet és a parmezánt. Grillsütőben süssük kicsit, majd petrezselyemmel megszórva azonnal tálaljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!