Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Sárga tőkehal mustárral (Magyar)
3x
3x
0.0x
Hozzávalók:
- 60 dkg tőkehalfilé
- só
- őrölt bors
- 2 evőkanál olaj
- 6 kávéskanál mustár
- 2 citrom leve
- 3 gyöngyhagyma
- 2 evőkanál Rama margarin
- 1 dl fehérbor
- petrezselyem
Elkészítés:
Szárítsuk meg a halfilét. Sózzuk, borsozzuk és tegyük mély tepsibe. Keverjük össze az olajat, a mustár felét és a citromlét. A keveréket simítsuk el a halszeleteken. Kb. 7 percig süssük grillsütőben. Tartsuk melegen. A Rama margarin felén süssük aranybarnára az apróra vágott hagymát. Adjuk hozzá a borsot, a fehérbort és a főzőlét. 2 percig forraljuk. Vegyük le a tűzről és a mustárt és a Rama margarin maradékával keverjük fel. Öntsük a halfilére és a petrezselyemmel megszórva tálaljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!