Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Sárga tőkehal mustárral (Magyar)

3x      3x   0.0x

Hozzávalók:

  • 60 dkg tőkehalfilé
  • őrölt bors
  • 2 evőkanál olaj
  • 6 kávéskanál mustár
  • 2 citrom leve
  • 3 gyöngyhagyma
  • 2 evőkanál Rama
    margarin
  • 1 dl fehérbor
  • petrezselyem



  

Elkészítés:

Szárítsuk meg a halfilét. Sózzuk, borsozzuk és tegyük mély tepsibe. Keverjük össze az olajat, a mustár felét és a citromlét. A keveréket simítsuk el a halszeleteken. Kb. 7 percig süssük grillsütőben. Tartsuk melegen. A Rama
margarin felén süssük aranybarnára az apróra vágott hagymát. Adjuk hozzá a borsot, a fehérbort és a főzőlét. 2 percig forraljuk. Vegyük le a tűzről és a mustárt és a Rama
margarin maradékával keverjük fel. Öntsük a halfilére és a petrezselyemmel megszórva tálaljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!