Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Csőben sült hal (Magyar)

3x      3x   0.0x

Hozzávalók:

  • 4 tőkehalkocka
  • vaj
  • bors
  • 1 citrom leve
  • 1 evőkanál Rama
    margarin
  • 2 vöröshagyma
  • 2 gyöngyhagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 16 rákocska
  • 1 doboz aprított gomba
  • 4 evőkanál fehérbor
  • 1/4 l tej
  • szerecsendió
  • 2 evőkanál tejföl
  • 6 dkg sajt
  • 1 evőkanál kukoricakeményítő



  

Elkészítés:

A halat tegyük kivajazott tepsibe. Sózzuk, borsozzuk és locsoljuk meg a citromlével. Rama
margarinban pirítsuk meg a felvágott hagymát és gyöngyhagymát, a szétnyomott fokhagymát, a pirospaprikában megforgatott rákocskákat és a lecsöpögtetett gombát. Adjuk hozzá a fehérbort, a tejet, a szerecsendiót, sót, borsot, a tejfölt, a reszelt sajtot és a kevés hideg tejben feloldott kukoricakeményítőt. Keverjük össze, öntsük a halra és 15 percig süssük a sütő 6-os fokozatán.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!