Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Csőben sült hal (Magyar)
3x
3x
0.0x
Hozzávalók:
- 4 tőkehalkocka
- vaj
- só
- bors
- 1 citrom leve
- 1 evőkanál Rama margarin
- 2 vöröshagyma
- 2 gyöngyhagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 16 rákocska
- 1 doboz aprított gomba
- 4 evőkanál fehérbor
- 1/4 l tej
- szerecsendió
- 2 evőkanál tejföl
- 6 dkg sajt
- 1 evőkanál kukoricakeményítő
Elkészítés:
A halat tegyük kivajazott tepsibe. Sózzuk, borsozzuk és locsoljuk meg a citromlével. Rama margarinban pirítsuk meg a felvágott hagymát és gyöngyhagymát, a szétnyomott fokhagymát, a pirospaprikában megforgatott rákocskákat és a lecsöpögtetett gombát. Adjuk hozzá a fehérbort, a tejet, a szerecsendiót, sót, borsot, a tejfölt, a reszelt sajtot és a kevés hideg tejben feloldott kukoricakeményítőt. Keverjük össze, öntsük a halra és 15 percig süssük a sütő 6-os fokozatán.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!