Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Halszeletek zöld borssal (Magyar)

3x      3x   0.0x

Hozzávalók:

  • 4 kocka tőkehal
  • 1 dl tej
  • 5 evőkanál liszt
  • bors
  • szerecsendió
  • 2 evőkanál zöld bors
  • 1 evőkanál Rama
    margarin
  • 2 evőkanál Armagnac
  • 1 dl tejföl



  

Elkészítés:

A halat forgassuk meg először a tejben, majd sóval és szerecsendióban ízesített lisztben, végül a durva őrölt zöld bors felében (jól nyomkodjuk meg, hogy a bors rátapadjon). Közepes tűzön mindkét oldalát süssük 6 percig. Tartsuk melegben. A serpenyőben melegítsük meg az alkoholt és flambírozzuk. Adjuk hozzá a tejfölt, a sót, a maradék szemes borsot és a halat. 1 percig melegítsük, majd azonnal tálaljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!