Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Halszeletek zöld borssal (Magyar)
3x
3x
0.0x
Hozzávalók:
- 4 kocka tőkehal
- 1 dl tej
- 5 evőkanál liszt
- só
- bors
- szerecsendió
- 2 evőkanál zöld bors
- 1 evőkanál Rama margarin
- 2 evőkanál Armagnac
- 1 dl tejföl
- só
Elkészítés:
A halat forgassuk meg először a tejben, majd sóval és szerecsendióban ízesített lisztben, végül a durva őrölt zöld bors felében (jól nyomkodjuk meg, hogy a bors rátapadjon). Közepes tűzön mindkét oldalát süssük 6 percig. Tartsuk melegben. A serpenyőben melegítsük meg az alkoholt és flambírozzuk. Adjuk hozzá a tejfölt, a sót, a maradék szemes borsot és a halat. 1 percig melegítsük, majd azonnal tálaljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!