Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Muskotályos nyelvhal (Magyar)

3x      3x   0.0x

Hozzávalók:

  • 60 dkg nyelvhalfilé
  • 2 dl tej
  • 5 evőkanál liszt
  • szerecsendió
  • bors
  • 1 evőkanál Rama
    margarin
  • 1 dl muskotály
  • fél citrom leve
  • 1 dl tejföl
  • petrezselyem



  

Elkészítés:

A halszeleteket forgassuk meg a tejben, majd a szerecsendióval, sóval, borssal elkevert lisztben. Közepes tűzön 2 percig süssük mindkét oldalán. Tartsuk melegen. A serpenyőben melegítsük fel a muskotályt és a citromlét. Hagyjuk kissé elfőni. Adjuk hozzá a tejfölt, a sót és borsot. 2 percig forraljuk. A szószt öntsük a halra és szórjuk meg petrezselyemmel.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!