Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Muskotályos nyelvhal (Magyar)
3x
3x
0.0x
Hozzávalók:
- 60 dkg nyelvhalfilé
- 2 dl tej
- 5 evőkanál liszt
- szerecsendió
- bors
- só
- 1 evőkanál Rama margarin
- 1 dl muskotály
- fél citrom leve
- 1 dl tejföl
- petrezselyem
Elkészítés:
A halszeleteket forgassuk meg a tejben, majd a szerecsendióval, sóval, borssal elkevert lisztben. Közepes tűzön 2 percig süssük mindkét oldalán. Tartsuk melegen. A serpenyőben melegítsük fel a muskotályt és a citromlét. Hagyjuk kissé elfőni. Adjuk hozzá a tejfölt, a sót és borsot. 2 percig forraljuk. A szószt öntsük a halra és szórjuk meg petrezselyemmel.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!