Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Tonhalpástétom (Olasz)

3x      3x   0.0x

Hozzávalók:

  • 40 dkg tonhal
  • 80 dkg Rama
    margarin
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 1 evőkanál konyak
  • 1 evőkanál őrölt zöld bors
  • 2 evőkanál zöldcitromlé
  • 2 csipet cayenne
  • olajbogyó
  • csemegeuborka
  • kenyér



  

Elkészítés:

Villával keverjük össze az összes hozzávalót. Töltsük meg vele a zárható, műanyag tetős üveget és legalább két órára tegyük hűtőszekrénybe. Olajbogyóval, csemegeuborkával és pirított kenyérrel tálaljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!