Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Tonhal Camargue-i módra (Francia)

3x      3x   0.0x

Hozzávalók:

  • 20 dkg rizs
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 2 hagyma
  • 6 gerezd fokhagyma
  • 30 dkg tonhal
  • 4 olajos szardellafilé
  • 1 doboz hámozott paradicsom
  • 8 evőkanál fehérbor
  • 1 fűszercsokor
  • bors
  • petrezselyem
  • 1 citrom
  • 8 olajbogyó



  

Elkészítés:

Sós vízben főzzük meg a rizst. Pirítsuk meg a felaprított hagymát, az apróra vágott fokhagymát, a lecsöpögtetett tonhalat és a darabokra vágott szardellát. Adjuk hozzá a lecsöpögtetett paradicsomot (őrizzük meg a levét), a fehérbort, a fűszercsokrot, sót, borsot. Fedő alatt lassú tűzön 5 percig főzzük. A citromszeletekkel, a fekete olajbogyókkal és a paradicsomlevével meglocsolt rizzsel, petrezselyemmel megszórva tálaljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!