Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Tonhal Camargue-i módra (Francia)
3x
3x
0.0x
Hozzávalók:
- 20 dkg rizs
- 2 evőkanál olívaolaj
- 2 hagyma
- 6 gerezd fokhagyma
- 30 dkg tonhal
- 4 olajos szardellafilé
- 1 doboz hámozott paradicsom
- 8 evőkanál fehérbor
- 1 fűszercsokor
- só
- bors
- petrezselyem
- 1 citrom
- 8 olajbogyó
Elkészítés:
Sós vízben főzzük meg a rizst. Pirítsuk meg a felaprított hagymát, az apróra vágott fokhagymát, a lecsöpögtetett tonhalat és a darabokra vágott szardellát. Adjuk hozzá a lecsöpögtetett paradicsomot (őrizzük meg a levét), a fehérbort, a fűszercsokrot, sót, borsot. Fedő alatt lassú tűzön 5 percig főzzük. A citromszeletekkel, a fekete olajbogyókkal és a paradicsomlevével meglocsolt rizzsel, petrezselyemmel megszórva tálaljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!